fredag 7 augusti 2015

Stashen i juli

Så är det dags att summera hur stashen förändrats under Juli månad. Semester månaden när det skall finnas tid att maska av och lägga upp till nya projekt. Hm, tja drömma kan man ju.
Tro det eller ej men denna månad har inget blivit färdigt. Där emot har jag utökat med en del. Dödergöks fina socka Anna som Manduzana gjort garn kit till tyckte jag var så fint så naturligtvis finns ett sådant nu i min stash. Det blev det gråa kittet som jag införskaffade. Kanske någon vill "Kala" dessa under hösten dvs inte riktigt ännu.


När man är ute och åker och passerar garnaffärer gäller det att få familjen att förstå att ett stopp just här är väldigt viktigt och det brukar faktiskt fungera även om alla inte vill följa med in i garnaffärerna.


Så Ullcentrum i Löttorp på Öland kunde vi bara inte åka förbi utan här var ett stopp nödvändigt. Här blev det inköpt 2 trådigt ullgarn i lite olika färger förhoppningsvis blir det vantar av detta garn i vinter. 


 Ja att jag inte fått färdigt något projekt fast jag stickat en del beror på att det är stora projekt och att samvaro med familjen prioriterats. Det är så härligt med ledighet och att hela familjen bara kan vara och att det kommer kompisar, ibland ganska många.

Ha det så härligt.

1 kommentar:

  1. Ljuvligt! Jag var också sugen på det grå/rosa Anna-kittet men var inte tillräckligt snabb på tangenterna. :-)

    SvaraRadera