söndag 14 december 2014

Koft kal

En helg går väldigt fort, kan det bero på att man vill så mycket. Denna helgen har det bakats pepparkakor och gjorts lite andra julförberedelser.
Min tanke var också att få stickat en hel del på min kal kofta http://stickameraskoftkal.blogspot.se/  men med det har det inte blivit så mycket. Har fortfarande inte kommit ner så jag kan dela av till ärmar, och det skulle jag gjort i måndags om allt skulle varit enligt plan.


Ja jag kan ju säga att det går sakta men säkert. Funderar lite på de förkortade varven på ryggen, har gjort 3st och nöjer mig nog med det vill se hur det blir. Garnet som är ganska tunt gör väl också sitt till att det tar tid. Flätan som jag gör vid framkanten känns helt rätt så det här skall bli bra till slut.


Jul stickningen som jag gör med Tålamodspåsen http://jultalamod.blogspot.se/ är också ett projekt som går sakta men säkert. Nu börjar det bli fingrar på vantarna. Vilken tur att jag beslutade mig att göra båda samtidigt.


Har också börjat att ta fram och lägga ut mina broderade juldukar som min svägerska gjorde till mig. Så det börjar bli lite julstämning och tänk, har bara 4 arbetsdagar kvar innan det blir julledigt.

Tänd ett ljus mys och sticka.


4 kommentarer:

 1. Koftan blir superfin, färgen är underbar!

  SvaraRadera
 2. Åh så fint med flätorna: Kanske man skulle prova på nästa.

  SvaraRadera
 3. Hej.Vi har kommit ungefär lika långt på koftan,Jag har inte heller hunnit sticka så mycket som jag skulle ha velat.Har inte delat av för ärmarna ännu o jag tycket det är svårt att prova på sej själv, man har ju inte ögonen i nacken . ha de bra!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket.
  Flätan är väldigt enkel och lätt att göra.
  Skönt att höra att det är någon mer som inte kommit så långt. Håller med att det är svårt att prova på sig själv.

  SvaraRadera