tisdag 30 juni 2015

Våra

Så är då sjalen Våra färdig och fin blev den. Nu är det så att grönt inte är min favorit färg milt uttryckt men man skall aldrig säga aldrig. När paketet kom och det gröna garnet uppenbarade sig så oj. Hade haft mina funderingar om att det skulle kunna vara grönt garn passande till våren.Ju längre jag kommit på sjalen så har faktiskt färgen blivit finare och finare så nu är jag nöjd med den och kan tänka mig att använda den en hel del. Modellen är lite annorlunda men känns praktisk då den är där den ska och inte kan glida ner. Blockningen gjorde också att den är perfekt i storlek.Så nu väntar jag på nästa paket i sjalklubben från Koftan och Eddy. Det enda jag vet är att den heter Somra. Vilken färg det blir denna gång är bara gissningar än så länge kanske rosa, lila eller möjligtvis turkos, ja det är bara att vänta.

Nu väntar Friggebods stickning i solskenet.

2 kommentarer:

  1. Sjalen blev jättesnygg! Jag surfade runt lite för att se var man skulle kunna köpa mönster till den, men om jag fattat rätt får jag vänta några månader till innan man kan köpa mönstret.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Mönstret och garnet är från Koftan och Eddys sjalklubb och jag har för mig att jag sett någonstans att de skulle släppa mönstren efter 6 månader men är inte säker. Hör med Tant kofta så får du rätt uppgift.

      Radera